Telinevoimistelua Vantaalla!

telinevoimistelu, vantaa, gymnastics, kuusu, kuusikon urheilijat

Monipuolista ja iloista temppuilua lapsille, erityislapsille sekä aikuisille. Tervetuloa telinevoimistelemaan huipputiimiin!


Ajankohtaista

Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin nyt avoinna! Ilmoittautumisohjeet ja kevään ryhmät löytyvät täältä. Katso myös kausitiedote.


Kevätkausi aloitetaan 1.2.2021 

30.1.2021 Pääkaupunkiseudun kaupungit linjasivat keskiviikkona 27.1. että alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta käynnistetään 1.2. alkaen rajatusti ja turvallisuusperiaatteita noudattaen. Linkki kaupungin tiedotteeseen tässä. Alla tiivistelmä kevätkauden asioista, lisää tietoa löytyy päivitetystä kausitiedotteesta.

Kuusikon Urheilijoiden kevätkausi alkaa 1.2.2021 kaikilla muilla ryhmillä paitsi aikuisten ryhmällä, Vilperteillä ja vanhempi-lapsi ryhmällä. Näiden ryhmien kausi avataan heti kun viranomaismääräykset mahdollistavat sen. Tiedotamme tästä erikseen. 

Kevätkauden kahden ensimmäisen harjoitusviikon (viikot 5 ja 6) harjoitukset toimivat samalla korvaavina harjoituksina syyskaudella peruuntuneille harjoituksille. Syyskaudella mukana olleet voivat siis tulla harjoituksiin kevätkauden alussa vaikka eivät olisi ilmoittautuneet kevätkaudelle. 

Huom. Ryhmien 04 ja 05 harjoitukset on siirretty pysyvästi sunnuntailta lauantaille. Näiden ryhmien uudet harjoitusajat ovat seuraavat: ryhmä 04 harjoittelee kevätkaudella lauantaisin klo 15-16:30, ja ryhmä 05 lauantaisin klo 15:30-17. 

Kuusikon Urheilijat noudattaa kaupungin ohjeistuksen mukaisesti periaatteita joilla mahdollistetaan turvallinen harjoittelu. Uuden ohjeistuksen myötä noudatamme seuraavia käytäntöjä:

  1. Ohjaaja hakee ryhmänsä Hakunilan kalliosuojan ovelta (Harmotie 1) viisi minuuttia ennen harjoituksen alkua, ja tuo ryhmän ovelle harjoituksen päätyttyä. 
  2. Huoltajat eivät saa tulla Kalliosuojaan sisälle. 
  3. Yli 12 vuotiailla voimistelijoilla tulee olla kasvomaski päällä jo kalliosuojan ulko-ovella. Kasvomaski otetaan pois vain aktiivisen harjoituksen ajaksi, mutta esimerkiksi siirtymät eri voimistelutilojen välillä tehdään kasvomaski päällä. Samoin WC käyntien aikana käytetään kasvomaskia. 
  4. Voimisteluvarustus puetaan päälle kotona ennen harjoituksia. 
  5. Pukuhuoneita ei käytetä. Oma ohjaaja osoittaa ryhmälleen alueen Kuusikon Urheilijoiden harjoitustiloista johon tavarat voi jättää harjoituksen ajaksi. Ulkovaatteet jätetään naulakoihin. 

Ohjeistusta huolellisesti noudattamalla ja yhteistyöllä voimme osaltamme vaikuttaa harrastustoiminnan jatkumiseen.  

Kevätkaudelle ilmoittautuminen täältä.


17.1.2021 Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on 15.1.2021 tiedotteessaan linjannut että harrastustoimintaa rajoitetaan 31.1.2021 asti myös lasten ja nuorten osalta. Täten kevätkausi aloitetaan 1.2.2021. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mikäli rajoituksiin tulee muutoksia.


8.1.2021  Aiemmin olemme tiedottaneet että kevätkausi on tarkoitus aloittaa 11.1.2021. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tiedotteessaan 5.1.2021 linjannut että harrastustoimintaa rajoitetaan 31.1.2021 asti. Kuitenkin lasten ja nuorten harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia arvioidaan uudelleen jo 14.1.2021. Tämä tarkoittaa sitä että kevätkausi aloitetaan 1.2.2021 mikäli rajoituksiin ei tule muutoksia. Jos koronakoordinaatioryhmä päätyy lieventämään rajoituksia lasten ja nuorten osalta, voidaan kevätkausi heidän osaltaan aloittaa aikaisintaan 18.1.2021. Tiedotamme lisää heti kun koronakoordinaatioryhmän 14.1.2021 kokouksen päätökset tulevat julki.  


15.12.2020   Hakunilan kalliosuoja on viranomaismääräysten vuoksi suljettuna 10.1.2021 asti. Tämän vuoksi joudumme valitettavasti perumaan viikolle 52 suunnittelemamme pikkujouluteemaiset harjoitukset. Kevätkausi oli tarkoitus aloittaa 7.1.2021, mutta viranomaismääräysten vuoksi kausi siirtyy alkavaksi 11.1.2021. Kevätkaudella järjestetään myös korvaavia harjoituksia syyskaudelta (katso kausitiedote). Huom. Ilmoittautuminen kevätkaudelle on auki. 

Kevätkauden alkaessa haluamme palkita reippaat ja tunnolliset voimistelijamme harjoitusten aikana ahkerasta harjoittelusta vuonna 2020.


7.12.2020 KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

Kuusikon Urheilijat r.y:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 15.12.2020 klo 19. Kokous järjestetään etäkokouksena.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1) Avataan kokous
2) Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja
ääntenlaskijat
3) Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet
4) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5) Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä
6) Vahvistetaan tulevan toimintavuoden liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
7) Vahvistetaan tulevan kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio
8) Valitaan joka toinen vuosi hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan myös seuran puheenjohtajaksi
9) Valitaan hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle
10) Valitaan yksi (tai kaksi) tilintarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia
11) Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä
12) Käsitellään muut hallituksen esittämät asiat
13) Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää
ennen kokousta hallituksen syyskokouksessa käsiteltäväksi, mikäli asiaa ei
ole kokouskutsussa mainittava
14) Päätetään kokous

Kokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki jäsenmaksunsa maksaneet ja yli 15 vuotta täyttäneet seuran jäsenet. Jos haluat osallistua, ole viimeistään maanantaina 14.12.2020 yhteydessä seuran hallintoon (hallinto(a)kuusikonurheilijat.fi) niin lähetämme sinulle linkin etäkokoukseen ja kokousmateriaaliin.

Tervetuloa!

Kuusikon Urheilijoiden hallitus


29.11.2020 Hakunilan Kalliosuoja on suljettuna 30.11-20.12.2020 välisen ajan. Kuusikon Urheilijat järjestää harrasteryhmille korvaavaa toimintaa viikoille 49 ja 50 seuraavasti:

  • Viikolla 49 korvaavat harjoitukset järjestetään ulkoharjoitteluna oman harjoitusaikataulun mukaisesti muille paitsi aikuisten ryhmälle.
  • Ulkoharjoitukset kestävät 45 min.
  • Harjoituksiin kokoonnutaan Hakunilan Kalliosuojan sisäänkäynnin edessä. Muistakaa sään mukainen pukeutuminen.
  • Voimistelijat palautetaan samaan paikkaan harjoitusten loputtua.

Viikolla 50 järjestettävistä korvaavista harjoituksista ohjaajat tiedottavat omia ryhmiään ensi viikon aikana.  

Mikäli Hakunilan Kalliosuoja aukeaa viikolla 52, järjestämme ryhmittäin harrasteryhmille pikkujouluteemaiset harjoitukset ajalla 21-23.12, jolloin myöskin palkitsemme voimistelijoita ahkerasta harjoittelusta. Viikon 52 harjoitusaikatauluista tiedotamme vielä erikseen. Täydennetty 15.1.2020. Hakunilan kalliosuoja on kiinni viikon 52, joudumme perumaan viikon 52 tapahtumat.

27.11.2020 PK-seudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut uusista rajoituksista ja suosituksista jotka tulevat voimaan 30.11.2020. Kaikki organisoitu harrastustoiminta joudutaan keskeyttämään sisätiloissa kolmen viikon ajaksi.

Tänään perjantaina 27.11.2020 ja tulevana viikonloppuna harjoitukset järjestetään vielä normaalisti, joskin tiukennetuin turvatoimin, turvavälejä ja hygieniaa korostaen.

Kuusikon Urheilijat on sitoutunut noudattamaan Suomen voimisteluliiton ja Olympiakomitean suosituksia harjoitusten järjestämisestä. Olympiakomitean tuore ohjeistus viittaa valtioneuvoston 15.10.2020 julkaisemiin uusiin linjauksiin koronaepidemian leviämisen estämiseksi. Muuttunut ohjeistus ei aiheuta jo käytössä olevien toimien lisäksi lisätoimenpiteitä Kuusikon Urheilijoiden ryhmien harjoitteluun. Ohjeistus vaikuttaa kuitenkin harjoituksiin saapumiseen ja tapahtumien järjestämiseen:

1. Voimistelijoiden saapuminen harjoituksiin. Huoltaja voi saattaa voimistelijan eteistilaan johon kengät ja päällysvaatteet jätetään, voimisteluhallien sisälle ei saa tulla edes kasvomaski päässä. Huoltajan on poistuttava eteistilasta ripeästi jotta vältetään ruuhkat. Hakunilan Kalliosuojaan tulevilla huoltajilla on vahva suositus kasvomaskin käyttämiseen. 


Tiedote maskin käytöstä Kuusikon Urheilijoiden voimistelijoille ja huoltajille

Vantaan kaupunki suosittelee 1.10.2020 lähtien kaikille 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Liikuntapaikkojen kohdalla suositus koskee käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä. Vantaan kaupungin tiedote löytyy tästä.

Kuusikon Urheilijat noudattaa kaupungin ohjeistusta ja suosittelee, että kaikki 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat pitävät maskia koko ajan ollessaan Hakunilan kalliosuojassa, poislukien varsinainen liikunta-aktiviteetti. Suositus koskee voimistelijoita, huoltajia, ohjaajia ja valmentajia.

Käytännön ohjeet maskien käyttöön löytyvät esim. THL:n sivuilta.


Tietoja ja toimintaohjeita harrasteryhmille – syksy 2020

Kuusikon Urheilijoiden syyskausi alkaa maanantaina 31.8.2020 täysin voimin. Tästä tiedotteesta löytyy tärkeää tietoa ja päivämääriä kevätkauden harjoituksiin liittyen, sekä käytännöt, joilla estetään koronaviruksen leviämistä harjoittelussa.

1. Seurakoordinaattorin uudet yhteystiedot

Kira Griguich uusi puh.nro: 040 215 7008 sekä sähköposti: kira@kuusikonurheilijat.fi

Harjoituksia ja ryhmiä koskevat yhteydenotot sähköpostitse tai puhelimitse klo 10–14 välillä. Muina aikoina kiireellisissä asioissa ota yhteyttä tekstiviestitse. Laskutusasioissa ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen: laskutus@kuusikonurheilijat.fi (pyrimme vastaamaan kolmen arkipäivän kuluessa)

2. Ovikoodit

Harjoitukset pidetään Hakunilan Kalliosuojassa (Harmotie 1, Vantaa). Kalliosuojaan pääsee sisään näppäilemällä ulko-oven vasemmalla puolella olevaan lukijaan nelinumeroisen koodin + hashtagin (#). Ovikoodit jaetaan ryhmäkohtaisesti kuluvan viikon aikana. Huolehdittehan, etteivät koodit joudu vääriin käsiin!

3. Syyskauden tapahtumat ja tärkeät päivämäärät

– Ke 28.10. Perinteinen Halloween -juhla klo 18–20 PERUTTU

– La 31.10. EI HARJOITUKSIA

– La 7.11. Isänpäiväjumppa klo 12–14 PERUTTU

– Su 6.12. EI HARJOITUKSIA

– Pe 11.12. KuusU:n Joulujuhla alkaen klo 18.30. PERUTTU

4. Koronaviruksen leviämisen estäminen harjoittelussa

Kuusikon Urheilijat noudattaa Suomen Voimisteluliiton ja Olympiakomitean suosituksia harjoitusten järjestämisessä. Voimistelijoita pyydetään noudattamaan THL:n ohjeita. Alla lisäksi tärkeitä ohjeita ja käytäntöjä liittyen harjoituksiin.

– Harjoituksiin ei voi osallistua sairaana, tai jos voimistelijan lähipiirissä on koronaepäily.

– Ennen voimistelusaliin tuloa kädet tulee pestä ja käsidesin käyttö on suositeltavaa.

– Käsihygienia on erittäin tärkeää sillä monet voimistelusalin laitteet eivät kestä desinfiointiainetta.

– Tarvittaessa vanhempi tai muu huoltaja voivat saattaa voimistelijan Hakunilan kalliosuojaan harjoitustiloihin. Ylimääräisten henkilöiden tulo harjoitustiloihin ei ole suotavaa (kaverit, sisarukset jne.).

– Välttämättömissä tilanteissa saliin voi jäädä seuraamaan harjoitusta. Tästä on sovittava ryhmän ohjaajan kanssa jokaisella harjoituskerralla erikseen.

– Tiloista poistutaan reippaasti, jotta vältetään ruuhkat.

– Hallilla oleskelu ja syöminen on kielletty.

Mikäli harjoituksia ei voida pitää suunnitellusti KuusU:n tiloissa julkishallinnon antamien määräysten vuoksi, pyrimme järjestämään korvaavia harjoituksia. Korvaavat harjoitukset pidetään joko etäyhteyden avulla, tai KuusU:n tiloissa silloin, kun määräykset sen mahdollistavat. Mikäli kaikkia korvaavia harjoituksia ei voida järjestää, hyvitämme kausimaksusta näitä vastaavan osuuden. HUOM. Jäsenmaksua ei palauteta.

Ystävällisin terveisin,

Kuusikon Urheilijoiden hallitus ja seurakoordinaattori Kira Griguich